One moment please.
News
Amanda Bergman (aktuell i På Spåret 3/2) gör filmmusik för första gången!

Musiknyheter

För musikerna Amanda Bergman och Kristian Matsson är det första gången som de skriver originalmusik till film. Musikstyckena vävs in i filmen som utspelar sig i olika hotellrum och perioder. Arbetet består av kompositioner med sång men även av ett instrumentalt stycke.

I rollerna spelar tvåfaldigt guldbaggebelönade Gunilla Röör (Freud flyttar hemifrånSommaren aktuell nu med Gertrude Stein på Stockholm Stadsteater)och guldbaggenominerade Michalis Koutsogiannakis (Det nya landet, Milleniumtrilogin, Kronjuvelerna) de älskande  paret som efter ett trettioårigt förbjudet förhållande befinner sig en ny och oväntad situation utanför deras vanliga verkslighetsflykt.

Smakprover från musiken kan fås på begäran.

Filmen är regisserad av Gorki Glaser-Müller, med ett flertal prisbelönta kortfilmer bakom sig, som till exempel Tjejen med videokameran ochVattenmelonen.

En gång om året är producerad av One Night Picture och GGM Film, i samarbete med Film i Väst och Zentropa International Sweden och lanserar Gorki Glaser-Müller i manus och regi med sin långfilmsdebut.

02.02.2012 08:50
Dela Globalmusix

Actions
Comments
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.
Amanda Bergman