One moment please.
News
Eldrimner – Inom Förloppet Av Ett Liv. En mörk historia om "ditt" inre.

Musiknyheter

Göteborgsbaserade bandet "Eldrimner" med rötterna i Black Metal släpper nu sin debutplatta. Plattan som berättar historien om en man från det att han föds tills dess att han går i graven. Med konceptplattan "Inom loppet av ett liv" öppnar Eldrimner dörrarna till en mörk historia med musik som om den är tagen från den mest ångestladdade skräckfilmen du kan tänka dig.

Historien handlar om en man som upptäcker sin egen mörka sida. Hans tankar och hans depressioner äter sakta men säkert upp honom inifrån. En skrämmande historia som säkerligen inte ligger långt från verkligheten i den deprimerades värld. Historien som går att läsa i det medföljande häftet tillsammans med musiken som verkligen avviker från det vi är van vid i denna genre ger oss lyssnare en tanke om vad vi borde uppskatta i vår egen tillvaro.

Vill man uppleva en ny vinkling på musik och text så är detta ett alternativ. Nedan kan du läsa lite av det som medföljer skivan i form av text.

Introduktion:

Tvingad att se den spegelbild som reflekteras dag för dag. Som en gång var så vacker, som en gång var så full av liv. Ungdomlig och kreativ. Jag startade min resa igenom livet för att gradvis förändra mig till något mörkare långt bortom mina förväntningar. Tankar så djupt präglade av ondska blev till slut en verklighet jag omöjligt kunnat förbereda mig för. Jag blev ett redskap; tvingad att lyda under den tyrann som växte inom mig. Hade jag från början fått veta vart mina steg skulle föra mig hade detta liv aldrig existerat, men tiden har redan flutit förbi. Det du nu kommer att få höra är min bild av världen där utanför. Utanför dom tunna väggarna, där likgiltiga människor släpar fötterna efter sig i hopp om förståelse. Ni är som parasiter, ni närar på andra som en obotlig sjukdom. Men jag är inte heller felfri. Det var ingen som ville se den varelsen jag bekom att bli. Så nu tar jag det enda rätta beslutet och när du hör det här är allting över, bara minnen finns kvar. Det du nu kommer att få uppleva är min vridna bild av världen från början till sitt slut.

Besök Eldrimner på:

www.eldrimner.net

Eldrimner på Facebook

Eldrimner på Globalmusix.com

Inom förloppet av ett liv

04.09.2012 09:38
Dela Globalmusix

Actions
Comments
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.
Eldrimner släpper sin debutskiva