One moment please.
News
Drömmer du om att få en hit som öppnar dörrar till ett liv som artist?

Musiknyheter

LERUMSHITTEN

Drömmer du om att få en hit som öppnar dörrar till ett liv som artist? Teamet bakom musiktävlingen LERUMSHITTEN hjälper dig att förvandla fantasi till verklighet …

Är du eller merparten av medlemmarna i ditt band mellan 15-25 år och bosatta inom Lerums kommun? Anmäl dig/er till LERUMSHITTEN lite längre ner på den här sidan. Alla musikstilar är välkomna!

Om tävlingen LERUMSHITTEN …
LERUMSHITTEN är musiktävlingen som hjälper ett ungt band eller en ung artist inom Lerums kommun att nå sin fulla potential. Ett team bestående av proffs inom musikbranschen förädlar en låt till fulländning och öppnar dörrar som är nödvändiga för att låten ska ha en chans att nå en stor publik.

Så här gör du för att anmäla dig/er …
Fyll i uppgifterna nedan. Mejla sedan en enkel inspelning av den låt du/ni skrivit själva som du/ni anser har störst hitpotential som en mp3-fil till lerumshitten@radiofloda.se. (OBS! Ingen ”proffsinspelning” krävs – en enkel ljudupptagning från exempelvis en replokal duger gott.) Sista anmälningsdag 2 okt.

Så här går det till …
En jury bestående av professionella musiker, producenter och folk inom musikbranschen väljer ut fem av de bidrag som inkommit som de anser har störst hitpotential, känsla och eget uttryck. Fredagen den 9 oktober presenteras kandidaterna som gått vidare på Radio Floda 91,4. Fr o m den dagen t o m den 27 november kan man gå in på radiofloda.se/lerumshitten för att lyssna på låtarna och rösta på sin favorit. En röst per person/dag.

På fredagarna kommer artisterna/banden i tur och ordning, fram till röstningen avslutas, vara gäster i ”Gomorron Floda – hela Lerums morgonshow” för att presentera sig själva och sin musik. De tre band/artister vars låt fått flest röster får göra upp live i en tävling inför publik och en välrenommerad jury på Dergårdsteatern i Lerum den 4 december. Vid detta tillfälle får finalisterna framföra tre låtar var.

Vad vinner man?
Bandet/artisten som vinner Lerumshitten 2015 får spela in sin låt i en av norra Europas modernaste studior,Globalmusix Studio, under ledning av producenten Thomas Juth (flerfaldig Grammy-vinnare som har Elton John, Paul McCartney mfl på meritlistan) och teknikern Jalle Westergren. När låten är inspelad och producerad till fulländning kommer den att läggas upp och distribueras via iTunes, Spotify och diverse andra kanaler. Bandet/artisten kommer även att få hjälp med marknadsföring.

LERUMSHITTEN 2015 presenteras av Radio Floda 91,4 & Sparbanken Alingsås
i samarbete med www.globalmusix.com – Din musikportal på nätet &
Studieförbundet Vuxenskolan Lerum

24.09.2015 23:05
Dela Globalmusix

Actions
Comments
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.
Lerumshitten