One moment please.
News
En av världens främsta solojazz-gitarrister, belönad med en Grammy besöker Palladium i Malmö under ett exklusivt Sverigebesök i oktober.

Musiknyheter

Martin Taylors oefterhärmligt personliga stil har gjort honom till en av världens främsta solojazz-gitarrister. Han är en bländande instrumentalist som med kombinationen av virtuositet, känsla, humor och en stark scennärvaro alltid trollbinder sin publik. Större delen av året är han på resande fot för att framträda i konserthus över hela världen. Martin Taylor har samarbetat med musiker i många olika stilar och har spelat in mängder med skivor, både som soloartist och tillsammans med andra musiker. Tillsammans med violinisten Stephane Grappelli fick han en Grammy för albumet Together at Last år 1987.

“Martin Taylor is one of the most awesome solo guitar players in the history of the instrument. He’s unbelievable” - Paty Methen

“He out-shred’s all of us put together. I’ve never seen anything like it”
- Jeff Beck

Så säger två av dagens största gitarrstjärnor om Martin Taylor, som har gjort en enastående musikalisk karriär som internationellt hyllad musiker i mer än fem decennier.

Hemsida: http://www.martintaylor.com
Myspace: http://www.myspace.com/martintaylormusic

Fredag 26 oktober kl 19.30 • Palladium, Södergatan 15, Malmö

Arr: Musik i Syd

05.10.2012 00:35
Dela Globalmusix

Actions
Comments
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.
Martin Taylor – på exklusivt Sverigebesök!