One moment please.
News
Prisbelönta Jamie Meyer är aktuell i Sverige med singeln Good Night To Be Young

Musiknyheter

Den svenska sångaren och låtskrivaren Jamie Meyer är tillbaka i Sverige efter 8 år i USA och gör PR för singeln Good Night To Be Young som kommer från albumet med samma namn.

Åren i USA har inneburit flera framgångar för Jamie. Han har bland annat turnerat med både Westlife och GES, vunnit pris som Best Singer/Songwriter i L A Music Awards samt blivit nominerad i Country-kategorin för Best Song med just singeln Good Night To Be Young på Hollywood Music in Media Awards.

Jamie firar 10 år som artist genom att satsa på en karriär i Sverige. Han satte ribban högt och medverkade i säsongspremiären av SVTs Så ska det låta tidigare i januari. Drömmen är att få spela på Sveriges festivalscener och kombinera det med fortsatta spelningar och resor i USA.

Just nu är det skönt att vara hemma och jag vill dela min 10-åriga resa som artist med den svenska publiken, säger Jamie. En resa som både innehållit tuffa tider och internationella framgångar. Nu är det dags för Sverige!

Musiken är en blandning av modern country och amerikansk västkustrock och det är med berättande texter och en ömhet i rösten som Jamie förmedlar sin syn på livet.

Jamie fick sitt stora genombrott i dokusåpan Popstars 2002 där han kom på tredje plats. I samband med detta fick han skivkontrakt och släppte debutalbumet It™s All About Me. Därefter har han släppt albumet Great Big Change 2008 samt albumet Good Night To Be Young 2010. En ny skiva och två videos är på gång.

Mer information besök Jamie Meyers hemsida.

13.02.2012 19:17
Dela Globalmusix

Actions
Comments
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.
Moore To Be