One moment please.
News
Musik Direkt vänder sig till alla som är 13-19 år har som syfte att till proffsigt ljud och ljus ge musikintresserade ungdomar en chans.

Musik Direkt är tillbaka! Denna årliga musiktävling som vänder sig till alla som är 13-19 år har som syfte att till proffsigt ljud och ljus ge musikintresserade ungdomar en chans att stå på scen, samtidigt som de skaffar sig nya musikaliska erfarenheter och bekantskaper.

En av landets bredaste musiktävling för unga musiker
I Kronoberg har vi i år två deltävlingar, en i Alvesta onsdag 21 mars och en i Ljungby fredag 23 mars. Från dessa deltävlingar går sedan totalt åtta bidrag vidare till länsfinalen som äger rum i Växjö lördag 24 mars. Många olika genrer finns representerade bland deltagarna!

Uttagningar och finaler 2012
De tävlande blir bedömda av en jury bestående av fem personer. Juryn utgår från fyra olika kriterier i sin bedömning: musikalisk kvalitet, kommunikation och utstrålning,originalitet och personlig tolkning samt sceniskt helhetsintryck. Från varje lokaluttagning kommer fyra grupper/akter att kvalificera sig till Kronobergsfinalen lördagen den 24 mars på Palladium i Växjö. Därifrån går vinnaren vidare till den stora Riksfestivalen som äger rum i Jönköping den 17–19 maj.

Kontakt
Musik Direkt i Kronoberg arrangeras av Musik i Syd.
För information kontakta Musik i Syd, Nilla Assarsson, 0703-31 12 06

Vi hoppas att ni tar chansen att möta några av representanterna för Kronobergs unga musikutövare!

www.musikdirekt.com
www.musikisyd.se

15.03.2012 09:07
Dela Globalmusix

Actions
Comments
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.
Musik Direkt Kronoberg – dags för 2012 års lokaluttagningar!