One moment please.
News
Musikbåten Blidösund presenterar: Staffan Hellstrand, Joel Alme, Robbie Fulks och Ducks Deluxe feat, Brinsley Schwarz

Musiknyheter

Staffan Hellstrand
Det finns väl knappast en enda människa i Sverige som inte kan tralla på ”Lilla Fågel Blå” eller någon annan av hans andra låtar. Nu aktuell med alldeles ny skiva(23/7 & 10/10)

Joel Alme
Joel var en gång en lovande hockeyspelare, när han slutade så gav han bort sina benskydd till en annan kille i laget; Henrik Lundqvist, numera i New York Rangers….Bortsett från detta är Joel en av Sveriges mest spännande låtskrivare idag och har dessutom skrivit IFK Göteborgs egen sång ”Snart skiner Poseidon”. Joel uppträder nu på egen hand på Musikbåten. (24/7)

Robbie Fulks
Alternativ country är ett konstigt epitet på musik, men som genrens stora namn; Robbies Fulks själv beskriver: ”Jag älskar country men hatar Nashville”. Hans musik innehåller massor av svart humor och konserterna är mycket intensiva upplevelser (25/7)

Ducks Deluxe feat. Brinsley Schwarz
Engelska pubrockens förgrundsgestalter har återförenats och gör en kultspelning på Musikbåten. (26/7)

Ångbåtsmusik på Blidösund
Välkommen ombord till en helkväll med musik, mat och dryck och Stockholms skärgård eller Mälaren i solnedgång.

Blidösundsbolaget tar er med till Stockholms skärgårds vackraste vatten och öar. Följ med på en dagsutflykt till havsbandet eller på en kvällskryssning på någon av skärgårdens tre bevarade ångbåtar – med eller utan musikunderhållning.

Lunch- och middagskryssningar med s/s Norrskär och s/s Storskär

Blidösundsbolaget är stolt restauratör på Waxholmsbolagets två anrika ångfartyg s/s Norrskär och s/s Storskär. På båda fartygen finns flera matsalar med mahogny och mässing.

21.07.2012 20:39
Dela Globalmusix

Actions
Comments
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.
Musikbåten Blidösund med Staffan Hellstrand, Joel Alme m.fl.