One moment please.
News
40-årsjubileet för David Bowies legendariska album The Rise & Fall of Ziggy Stardust & the Spiders from Mars

Musiknyheter

I samband med 40-årsjubileet för David Bowies legendariska albumThe Rise & Fall of Ziggy Stardust & the Spiders from Mars kommer denna hyllning till en av populärmusikens främsta pionjärer.

David Bowie har kallats för popmusikens kameleont. Som en spegel i lustiga huset återspeglar han det som finns framför honom, förvrider det, förstorar det, förvandlar det ordinära till något rakt igenom extraordinärt. Han är helt enkelt den mest inflytelserika, gåtfulla och intressanta skivartisten i den moderna musikhistorien.

Författaren Paolo Hewitt, i samarbete med Bowie-kännarna Robert Elms och Kevin Cann, presenterar alla Bowies tjugosju studioalbum i detalj. Boken innehåller kommentarer från dem som arbetade med skivorna, inklusive musiker, tekniker och Bowie själv; samtida recensioner och intervjuer, samt en mängd unika och tidigare opublicerade foton. Denna påkostade bok är ett givet tillskott i alla Bowie-fans bokhyllor, och ett måste för alla som är intresserade av den moderna popmusikens utveckling.

Paolo Hewitt har skrivit för Melody Maker, NME och Sunday Times. Han har tidigare gett ut böcker om bland annat The Jam och Oasis.


Recensionsdag 17 oktober

08.10.2012 08:47
Dela Globalmusix

Actions
Comments
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.
Ny bok: Bowie - Album för album.