One moment please.
News
Sony Music och Petter ingår samarbetsavtal

Sony Music och Petter har slutit avtal för Petters kommande album samt upprätt avtal kring en helt ny label som drivs av Petter Askergren, Patrik "Sleepy" Elfosson, Johan Lindqvist och Stefan "Storken" Johansson.

-Det här känns otroligt roligt och inspirerande, att få träffa gamla rävar från BMG-tiden, samt nytt inspirerande folk som tillkommit och med Mark Dennis och Helen McLaughlin vid rodret känns det som jag har hittat hem på riktigt då det var här jag började min karriär 1997.
Jag och mitt folk vill vara med att skapa ny intressant musik på Sony samt hjälpa bolaget att växa på den lokala marknaden genom att tillföra nya artister, ny musik samt idéer och "jönssonliganplaner" kring både produkter och marknadsföring.
Jag gillar den fundamentala inställningen hos ledningen eftersom det finns en stark vision och andemening att vi ska syssla med musik som vi älskar.

- Petter är en av landets mest respekterade och framgångsrika artister. Hans karriär har präglats av entreprönerskap och en ambition att bryta ner barriärer vilket gör att det känns otroligt kul med den nya labeln han etablerar tillsammans med Patrik, Johan och Stefan.
Vi är extremt glada att få att vara med och sjösätta den nya labeln, samt ser mycket fram emot att ge ut hans egna kommande album!
 säger Mark Dennis, VD Sony Music.

21.01.2012 08:23
Dela Globalmusix

Actions
Comments
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.
Sony Music och Petter