One moment please.
News
På lördag den 14 april får rockklubben Sticky Fingers ta emot Stimgitarren.

Utmärkelsen går till företag, föreningar och organisationer som använder musik på ett genomtänkt sätt i sin verksamhet. Samtidigt är Stimgitarren menad som en uppmuntran att fortsätta ett arbete som leder till att kompositörer och textförfattare ska få ekonomisk ersättning när deras musik framförs.


– Genom att dela ut Stimgitarren till Sticky Fingers vill vi tacka och uppmärksamma detta företag som tydligt värdesätter musikens betydelse i sin verksamhet, säger Eva Modin, vice vd på Stim.

Sticky Fingers öppnade 1998 och är sedan länge etablerad som en av Sveriges största och mest framgångsrika rockklubbar. Man erbjuder allt från lokala förmågor till internationellt etablerade artister. Dessutom bjuder detta fyravåningars nöjespalats på en musikalisk mångfald på dansgolven i form av rock, dansant pop, indie, soul, funk, hip-hop och R&B.

– Vi har alltid varit noga med vilken musik vi spelar på Sticky Fingers, och vi har genom åren haft både kända och okända band på våra scener, och det är något vi kommer att fortsätta med. Vi är glada för att Stim uppmärksammat det. Det är hedrande att vi nu får Stimgitarren, säger Magnus Ax, ägare av Sticky Fingers.


Stims motivering
Sticky Fingers tilldelas Stimgitarren för sitt långa och genomtänkta arbete med musiken i centrum, och en medvetenhet om vikten av att kompositörer och textförfattare får ekonomisk ersättning när deras musik framförs.

En förteckning över tidigare mottagare av Stimgitarren finns på www.stim.se/press.

08.05.2012 09:35
Dela Globalmusix

Actions
Comments
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.
Sticky Fingers får Stimgitarren