One moment please.
News
AVICII gör en ny insats för att rädda noshörningen

Musiknyheter

Avicii samarbetar med The Perfect World Foundation i kampen mot tjuvjakten.

Den ideella organisationen har tagit fram ett armband, ”Save the Rhino-armbandet” som nu stöds av Avicii. Intäkterna från armbandet går till utvalda noshörningsprojekt som arbetar för att rädda noshörningen på plats i Afrika.

Tim Bergling, mer känd som Avicii, valde redan i fjol att stödja The Perfect World´ Foundations arbete med att rädda noshörningarna. Han skapade då en exklusiv mix av sin låt ”Lay me down”, som går att lyssna på i mobilspelet ”Save a Rhino”.

Nu gör Avicii en ny insatts för noshörningarna genom att stödja ”Save the Rhino-armbandet”. Syftet med samarbetet är att öka medvetenheten kring tjuvjakten på noshörningar samt att samla in pengar till djuren via försäljning av armbandet.

- Noshörningen kan vara utrotad redan inom 5 år och vi behöver hjälp för att stoppa detta. Vi är otroligt tacksamma för att en världsstjärna som Avicii hjälper oss i kampen mot tjuvjakten, säger Daniel Wilke på The Perfect World Foundation.

Armbandet är tillverkat av miljövänlig kokosnöt och finns att köpa i The Perfect World´s webshop.

-

The Perfect World Foundation är en ideell internationell organisation med syfte att sprida kunskap och ökad medvetenhet om djur och natur. Organisationen grundades i Sverige 2010 men arbetar på global basis, främst genom internet.

02.07.2015 19:22
Dela Globalmusix

Actions
Comments
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.
The Perfect World Foundation