One moment please.
News
För ganska precis ett år sedan tog The Soundtrack Of Our Lives ett defintivt farväl genom att spela alla sina sex album i tur och ordning sex kvällar i rad på Södra Teatern i Stockholm.

Musiknyheter

Bandets 18 år långa resa kunde knappast fått ett mer välregisserat slut, hyllningarna från publik och media var översvallande och det blev sex oförglömliga kvällar tillsammans med ett av Sveriges största rockband genom tiderna. Karriären kröntes också med en Grammis i kategorin ”Årets Rock” för albumet ”Throw it to the universe” i februari 2013.

För bandets karismatiske frontfigur Ebbot Lundberg blev vilan kort och fokus kunde nu helt läggas på solo karriären, det här här är en man med minst sagt många järn i elden. Under det här året har han bl.a hunnit med att släppa en EP, sjungit med det legendariska bandet Love och åkt på turné med Weeping Willows. Och förstås medverkat i ”Så mycket bättre” som han slutligen tackade ja till och som han absolut inte ångrar utan snarare ser som något av det roligaste han gjort.

I lördags var Ebbot sist ut att ha sin egen dag och vi fick höra ”Så mycket bättre gänget ta sig an Ebbot och ”Soundtracks” dynamiska rocklåtar på ett enastående sätt. För er som vill höra orginalen och en massa andra fantastiska låtar rekommenderas The Soundtrack Of Our Lives nya samlingsalbum ”Rest In Piece” 1994-2012 som släpps i mitten av januari. Dubbel CD-n innehåller hela 38 TSOOL klassiker handplockade av Ebbot själv att njuta av både för nya och gamla fans.

"Vad gäller samlingsplatta med TSOOL så är det svårt att riktigt göra en "Best Of". För att inte säga omöjligt. Detta är snarare en generös inkörsport till alla de plattor som bör avlyssnas kronologisk ordning". "Vad The Soundtrack Of Our Lives strävade efter var inte att "bli stora" under sin livstid utan snarare i framtiden". - Ebbot

Några historiska citat om TSOOL.
”Vi får aldrig ett mer fulländat rockband” - Aftonbladets Joacim Perssons efter bandets avskeds konserter förra året.

10/10 UNCUT -
“Ladies and gentleman, the greatest rock and roll band in the world… There really was, and never will be anything like them”.
“A brilliant album” (Throw It To The Universe)

"Ett sådant här band får den genomsnittlige musikfantasten uppleva max en gång under sin livstid"
- Sonic

CD 1
1. Lifeline
2. Firmament Vacation
3. Lost Prophets In Vain
4. Sister Surround
5. Legend In His Own Mind
6. You Are The Beginning
7. Borderline
8. Instant Repeater 99
9. Just A Brother
10. Tonight
11. Galaxy Gramophone
12. Grand Canaria
13. Mind The Gap
14. A Room Without A View
15. Dow Jones Syndrome
16. Nevermore
17. We´ll Get By
18. Babel On 5.00 (edit version)
19. What’s Your Story
20. The Passover

CD 2
1. Mantra Slider
2. Bigtime
3. The Ego Delusion
4. Confrontation Camp
5. Black Star
6. Utopia
7. The Flood
8. Pass Through Fear
9. Believe I've Found
10. Thrill Me
11. Second Life Replay
12. Still Aging
13. From This Moment
14. Jehova Sunrise
15. Broken Imaginary Time
16. Throw It To The Universe
17. Flipside
18. Shine On

09.12.2013 11:28
Dela Globalmusix

Actions
Comments
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.
The Soundtrack Of Our Lives - ”Rest In Piece” 1994-2012