One moment please.
News
VÅNNA INGET från Malmö är nominerade för bästa Punk album 2011 till Manifestgalan 3 Feb 2012.

Musiknyheter

VÅNNA INGET från Malmö är nominerade för bästa Punk album 2011 till Manifestgalan 3 Feb 2012.

Bandet släppte sitt debutalbum "Allvar" på Heptown Records hösten 2011.

Bandet är  ett NYTT SVENSKT BAND MED ÅNGEST, OVÄSEN & VACKRA MELODIER som främsta vapen. Det är variant av  indie/punk med popmelodier och melodisk sång. Inspirationen till skivan är ett virrvarr av Tant Strul, Pink Champagne, The Go-Go's, (gamla) Uggla, Håkan Hellström och Marked Men.

Karolina - Sång
Tommy - Gitarr
Johan - Bas
Andréas - Trummor

 Alla i bandet kommer ursprungligen från små ställen runt om i Småland och det är landet snarare än stan som inspirerat bandet till den här plattan.Â

Spelning:
4 Februari- Babel Malmö- Rundgång-FESTEN!!


Manifestgalan är dem "alternativa" galan för banden som INTE är på de s.k. stora skivbolagen...

De oberoende skivbolagen drivs av kunniga och entusiastiska musikentreprenörer som genom sin verksamhet bidrar till att främja kulturell mångfald och diversifierad musikutgivning och artistutveckling i alla genrer.

Manifestgalan 2012 | Manifestgalan

Manifestgalan 2012 går av stapeln 3 februari 2012 på Nalen i Stockholm. Då firas 10-års jubileum för Manifestpriset!I år har juryn nominerat 55 artister till totalt 18 olika priser. Årets konferencierer är Cecilia Nordlund och Mikael Wranell.

SOM (Svenska Oberoende Musikproducenter) är en ideell förening som samlar närmare 300 oberoende skivbolag. De oberoende skivbolagen drivs av kunniga och entusiastiska musikentreprenörer som genom sin verksamhet bidrar till att främja kulturell mångfald och diversifierad musikutgivning och artistutveckling i alla genrer.

http://manifestgalan.se/manifestgalan-2012/
31.01.2012 07:53
Dela Globalmusix

Actions
Comments
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.
Vånna Inget