One moment please.
News
Flest scener, flest speltillfällen och festivalområdet är hela Sverige.

Musiknyheter

I höst slår vi rekord! Flest scener och flest speltillfällen på en och samma festival! Världens Största Musikfestival är 5-11 oktober 2015 och festivalområdet är hela Sverige. Från den minsta replokalscen till de största artisterna och arenorna. I Kiruna, Stockholm och Örkelljunga. Rock, punk, metal, hiphop, schlager, folkmusik och körer! Gärna i samklang med andra kulturformer. Guinness Rekordbok har gett klartecken. Intresset från media kommer att vara monumentalt.

Nu är det dags att visa svenska folket och dess folkvalda politiker vad den breda folkbildningen kan göra, vilken samhällsnytta den gör och vad som möjliggjort det svenska musikundret. Varför har Sverige världens mest framgångsrika musiker per capita?

Arrangörer är studieförbunden och Folkbildningsförbundet. Detta är samtidigt din chans att synas i de stora sammanhangen och NBV Music Box är på tårna för att få lov att visa upp sin musikverksamhet. Vi kommer att arbeta inkluderande och för en jämställd musikscen. Mer info finns på www.varldensstorstamusikfestival.se

Vill du vara med? Har du idéer eller frågor. Hör av dig till din lokala musiksamordnare på NBV.

03.01.2016 22:22
Dela Globalmusix

Actions
Comments
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.
Världens Största Musikfestival 5-11 oktober