One moment please.
News
VAN MORRISON SLÄPPER NYTT ALBUM “BORN TO SING: NO PLAN B” DEN 3 OKTOBER

Musiknyheter

Den 3 oktober är Van Morrison tillbaka med nytt studioalbum “BORN TO SING: NO PLAN B” som släpps via Blue Note Records.

Eftersom att de flesta skivbolagen är korporativa är jag glad över att få jobba med Don Was och hans team på Blue Note. Att få en sådan kreativ och musikalisk person vid toppen av mitt skivbolag försäkrar mig om att vi kommer bli belönade för all den tid och energi som det tagit att skriva och spela in det här albumet. Jag ser fram emot flera projekt i framtiden tillsammans med Don och Blue Note – säger Van.

I en karriär som sträckt sig under flera decennium, har Van Morrison verkligen lyckats göra ett fantastisk jobb med sin musik. Han är en av våra tiders största musiker/singer/songwriter. Vi är otroligt hedrade över att han har valt att spela in på Blue Note och vi ser verkligen fram emot ett fortsatt samarbete – säger Don

Morrison är en av de mest inflytelserika artisterna genom tiderna. Han är en sex-faldig Grammy vinnare och medlem av the Rock n’Roll och Songwriters Hall of Fame. Med sina poetiska och impressionistiska texter har han med en unik ton av Rock N’Roll, Soul och Jazz skapat en djup emotionell och universell appeal. Hans mästerverk ”Astral Weeks” och ”Moondance” är rankade bland de bästa albumen genom tiderna.

”Born To Sing: No Plan B” är producerat av Van och är inspelat i hans hemstad Belfast.

BORN TO SING: NO PLAN B
1. Open The Door (To Your Heart)
2. Going Down To Monte Carlo
3. Born To Sing
4. End Of The Rainbow
5. Close Enough For Jazz
6. Mystic Of The East
7. Retreat And View
8. If In Money We Trust
9. Pagan Heart
10. Educating Archie

Lyssna på Van Morrison på Spotify

28.08.2012 07:59
Dela Globalmusix

Actions
Comments
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.
VAN MORRISON SLÄPPER NYTT ALBUM