One moment please.
Beskrivning

Med kvalitet och känsla för piano och flygel

Almeby Piano

Almeby Piano erbjuder dig en komplett service kring pianon och flyglar. Här kan Du få hjälp med allt som rör ditt instrument; från pianostämning, mekanikjustering och stämnagelbyte till besiktning och reparation av möbelskador. Pianotillbehör såsom pianounderlägg, notbelysning, pianopallar, överdrag, specialhjul, polermedel och metronomer finns också till försäljning. För bättre stämhållning säljer och installerar vi Piano Life Saver System, ett system som hjälper till att hålla rätt fuktighet i instrumentet. Det gör även att instrumentet inte åldras lika fort. Klicka här för att läsa mer om detta.

Fredrik Almeby är examinerad musikinstrumentmakare och innehar gesällbrev inom pianoteknikeryrket. Under ett decennium har han varit verksam som stämmare och tekniker i Stockholm och servat såväl privatpersoner som musiker, artister, skolor, kyrkor, församlingar, försäkringsbolag och handlare.

Vill du köpa nytt eller begagnat instrument, tillbehör eller renovera? Almeby Piano hjälper dig med goda råd om vad som passar bäst för dig och dina behov.

Boka pianostämning / Kontakt

Foton
Ställen i närheten
Musikaffärer
Aulos Musik AB
Folkungagatan 67
116 22 Stockholm
Branschföreningar
STIM. Musikskaparnas organisation
Box 27327
102 54 Stockholm
Musikaffärer
Fiolaffären i Stockholm AB
Tobaksspinnargatan 4
117 36 Stockholm
HTML Block
Kontakt
Almeby Piano
Porjusvägen 17 , 115 43 Stockholm
Sverige
Tele: 070-582 66 46
Fax:
Web: www.almebypiano.se
FärdbeskrivningAlmeby Piano