One moment please.
Beskrivning

Uthyrning ljud & ljus
Vi hyr ut det mesta inom ljud och ljus för små till medelstora arrangemang.

Förmedling av discjockeys
International Discjockey Service är en av Sveriges största förmedlingar av Dj’s. Vi tillhandahåller DJ’s, ljud och ljus till alla sorters tillställningar. Vi ser till att skaffa fram rätt DJ till just din fest. Med mer än 15 års erfarenhet av privatfester garanterar vi dig en lyckad kväll där känslan sitter kvar länge.

Vi kan firmafester, bröllop, födelsedagsfester, kickoffer, temafester, studentskivor, disputationer, privatfester och mycket mer. Allt som vi inte har provat på ser vi som en utmaning. Alla våra DJ's har lång erfarenhet och ett brett urval av musik, vilket gör det möjligt att spela just den musiken som du och dina gäster vill höra. Som Ni vet är det musiken som gör festen!

Försäljning DJ-produkter
Vi är idag Sveriges ledande leverantör av DJ-utrustning. Vi tillhandahåller allt en DJ kan behöva, allt från skivor och tillbehör till ljud och ljus. Vi erbjuder våra kunder Sveriges bredaste sortiment. Du kan både besöka oss i vår butik eller online.


Försäljning musikutrustning
Sedan International DJ Service gick ihop med Musikprogramspecialisten i Sthlm AB erbjuder vi även våra kunder ett av Sveriges bredaste sortiment för dig som skapar musik på datorn. Alla kända märken på ett och samma ställe.

Foton
Ställen i närheten
Musikaffärer
Gitarrtorget
Sankt Eriksgatan 61
112 34 Stockholm
Musikaffärer
JAM Studio och Syntotek
Roslagsgatan 14
113 55 Stockholm
Distributörer
Sweden Midi Music AB
Polhemsgatan 29
112 30 Stockholm
HTML Block
Kontakt
International Discjockey Service
Sveavägen 139 , 113 46 Stockholm
Sverige
Tele: 08-25 80 20
Fax:
Web: www.festservice.nu
FärdbeskrivningInternational Discjockey Service