One moment please.
Beskrivning

Öppettider:

Måndag - Fredag 11-18 och Lördag 11-14 eller enligt avtal 

 

Yamaha har byggt musikinstrument i mer än 100 år. Flyglar och pianon från Yamaha har alltid stått för hög kvalitet, musikaliskt samförstånd, marknadsledande innovation och banbrytande nyheter inom ett annars traditionellt område.

 

Yamahas första flygel fick hederspris vid världsutställningen i St. Louis 1904 och 1991 passerades 5 miljoner tillverkade instrument. Över de senaste 25 åren har Yamaha i och med utvecklingen av Silent™ och Disklavier™ instrument, byggt en bro mellan den traditionella akustiska och den elektroniska världen, något som varit till stor glädje för musikerna och deras publik. Idag har Yamaha ett stort sortiment av instrument i alla prisklasser. Alltifrån pianot för nybörjaren till den handbyggda konsertflygeln. Därför är Yamaha det som många pianister föredrar.

 

 

YAMAHA PIANO CENTER är platsen där du kan se, prova och lyssna till ett stort urval av Yamahas flyglar och pianon. Du får kompetent och fackmässig rådgivning, både före och efter ditt köp, oavsett om du önskar ett piano eller en flygel. Här får du möjlighet till grundlig test innan du fattar ett beslut.

 

 

YAMAHA PIANO CENTER är Yamahas egna showrooms på tre platser i Sverige i tätt samarbete med lokala, högt respekterade fackmän. Vi säljer direkt till privatpersoner, institutioner och företag och levererar det valda instrumentet direkt från butik eller från vårt lager i Hamburg. Du får fördelen av att handla direkt med producenten, både avseende det stora utbudet av instrument och fördelaktiga priser.

 

Välkommen till YAMAHA PIANO CENTER.

Foton
Ställen i närheten
Musikaffärer
DLX Deluxe Music AB
Fridhemsgatan 40
112 40 Stockholm
Ljud och ljus
Stones Musik AB
Sankt Eriksplan 3
113 20 Stockholm
Ljud och ljus
JAM Ljud, Ljus och Trummor
Surbrunnsgatan 19
113 48 Stockholm
HTML Block
Kontakt
Klaviatur i Stockholm AB
Rådmansgatan 39 B, 113 58 Stockholm
Sverige
Tele: 08-612 60 60
Fax:
Web: www.yamahapianocenter.se
FärdbeskrivningKlaviatur i Stockholm AB