Beskrivning

Det råder Fransfeber från norr till söder!

Frans Jeppsson Wall slog ned som en bomb som 7-åring med sin hyllningslåt till Zlatan Ibrahimovic inför fotbolls-VM 2006. Låten ”Who´s Da Man” blev ett fenomen och Frans blev ”Zlatan-Frans” med hela svenska folket.

I år, 10 år efter hyllningssuccén, gör Frans en storartad comeback i Melodifestivalen med låten”If I Were Sorry” och i lördags kväll stod det klart att han vunnit hela tävlingen och därmed har den stora äran att få representera Sverige i Eurovision Song Contest i Globen i maj. Som sjuttonåring gör Frans därmed Carola sällskap i att vara den yngsta tävlande som någonsin varit med och vunnit Melodifestivalen. 

Frans medverkan i Melodifestivalen har på kort tid fått hela Sverige att engagera sig och det råder Fransfeber från norr till söder! "If I Were Sorry" har på rekordsnabb tid streamat över 8,6 miljoner gånger och med råge passerat platinanivå. Låten placerade sig som #1 på svenska Spotifylistan redan dagen efter release, en förstaplats som Frans haft stadigt grepp om ända sedan dess. Dagen efter Melodifestivalfinalen streamades låten hela 679 917 gånger och har därmed slagit rekord i flest antal streams på Spotify under en dag i Sverige.

Fransfebern fortsätter - hurra!

Följ Frans

Facebook
Instagram
Spotify

Kommentarer
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.

Arturius


Annons


Annons

Betyg
0 röster
Frans slår Spotifyrekord