Beskrivning

I LOVE MUSICALS SLÅR REKORD PÅ ULLEVI

En historisk och oförglömlig kväll! I Love Musicals, Peter Jöbacks egen hyllning till musikalgenren, sålde slut Ullevi. En sittande publik fördelat på parkett och läktare på totalt 26 742 fick uppleva världens största musikalkonsert - I Love Musicals Allstars - under bar himmel. Peter Jöback, Helen Sjöholm och Tommy Körberg som dessutom uppträdde för första gången tillsammans backades upp av Stockholm Sinfonietta, en stor dans-och sångensemble och stjärnsolisterna Emmi Christensson, Ma-Anne Dionisio, Scarlett Strallen och Tam Mutu.

I år firar Peter Jöback 20 år som artist på de internationella musikalscenerna. Två decennier har gått sedan han slog igenom i Miss Saigon på West End i London. Hans kärlek till musikteatern är lika stark idag som då. Under sin strålande karriär har han blivit en av de allra största. Han är bland annat en av ytterst få i världen som spelat huvudrollen i Phantom of the Opera på både Broadway och West End. Förra året sattes I Love Musicals upp på Budokan i Tokyo och idag kan Peter sätta ännu en fjäder i hatten - ett utsålt Ullevi.

Jag är otroligt stolt och glad över att ha fått förverkliga min vision och stora dröm. Det blev en fantastisk kväll och jag är så tacksam för alla som har bidragit till att den blev av, Peter Jöback.

Peter Jöback har med världens största musikalkonsert tagit genren till ny nivå, musikalfebern har aldrig varit större. Vi på Live Nation är otroligt stolta att tillsammans med Peter producera kvällens historiska konsert, Patrick Froom. Producent, Live Nation.

Det blev en unik kväll! Känns väldigt kul att visa upp arenan på ett nytt sätt. Musikal och ullevi-magi. Helt oslagbart! Lotta Nibell. VD, Got Event. 

Kommentarer
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.

Arturius


Betyg
0 röster
I LOVE MUSICALS