Beskrivning

Den internationella festivalen "MelodicRock Fest" som startades i Australien 2007 kommer nu för första gången till Europa. Festivalen kommer att äga rum på Slagthuset i Malmö veckan innan Sweden Rock Festival och har redan lockat biljettköpare från över 20 länder!

MelodicRock Fest gör sin femte upplaga i USA 4-6 Maj 2018 och har alltid haft ett gott öga till svenska band. För ett år sedan tog arrangören kontakt med Rock Stage Malmö som driver rockscenen på Malmöfestivalen för att kolla möjligheterna för att göra en skandinavisk uppsättning och nu blir det verklighet med band som TREAT, FM, DARE, KEE MARCELLO, BOULEVARD, CRAZY LIXX och många fler, bland annat presenterar man svenska Alyson Avenue med originalsångerskan Anette Olzon (ex. Nightwish).

Det tidigare slakteriet Slagthuset från 1904 i Malmö är idag ett av Skandinaviens mest bekvämt belägna evenemangslokaler och för Melodic Rock Fest Scandinavia 2018 kommer man att använda 3 av de större rummen + ett utomhusområde med en total kapacitet på 1.500.

  • Melodic Rock Fest Scandinavia 2018
  • 31 Maj - 2 Juni 2018 på Slagthuset i Malmö
  • Biljetterna säljs via Tickster.
Kommentarer
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.

Arturius


Betyg
0 röster
Internationell 3-dagars festival kommer till Sverige