Beskrivning

Bose Professional presenterar Online Business Music System Designer för ljudinstallatörer!

Bose Professional har precis lanserat Business Music System Designer (BMSD) - ett nytt interaktivt, online-baserat verktyg som guidar och hjälper ljudinstallatörer att specificera de bästa Bose Professional ljudlösningarna i kommersiella audio-applikationer och projekt. Verktyget som är online-baserat och kostnadsfritt, hjälper användaren att snabbt och enkelt välja den bästa ljudlösningen för det specifika projektet - utifrån kundens budget.

Första releasen av användarvänliga Business Music System Designer fokuserar på Bose® FreeSpace® och EdgeMax™-högtalare och rekommendationer med dessa produkter. Designen och rekommendationerna bygger på ett antal enkla parametrar så som rummets dimensioner, önskat upphängningssätt, önskad täckningsgrad och önskad ljudnivå. Verktyget rekommenderar sedan ”bra” och ”bättre” alternativ för antal högtalare, tap settings, placering och avstånd.

Business Music System Designer reducerar designtimmar och ökar förtroendet för att rätt system rekommenderas. Nästa uppdatering kommer att erbjuda ännu fler möjligheter för verktyget att leverera korrekta rekommendationer, inklusive rätt förstärkare, tillbehör och andra användbara alternativ.

Onlineverktyget intuitiva, visuella användargränssnitt och rapportmöjligheter, möjliggör en snabb estimering av hela ljudprojektet, samtidigt som verktyget hjälper ljudinstallatören att bygga ett produktivt engagemang tillsammans med kunden.

Några av Bose Business Music System Designer nyckelfunktioner:

  • Enkelt att använda och rekommenderar dynamiska lösningar baserat på några få enkla val
  • Inga förkunskaper krävs för att använda verktyget
  • Designtid på under 10 minuter
  • Hanterar vägg- tak och hängande högtalarmonteringar
  • Hanterar design med nya Bose EdgeMax™ premiumhögtalare
Kommentarer
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.

Arturius


Betyg
3 röster
Music System Designer