Beskrivning

Den 13-14 maj 2016 presenterar Rytmus Musikergymnasium Örebro LiveNight på Tegelbruket i Markbacken. LiveNight är en musikfestival som pågår under två kvällar och som för tankarna till sommarens festivaler. På fredagen mellan klockan 18 - 23 och på lördagen mellan klockan 17-22 framförs musik av inte mindre än 32 akter på två olika scener, allt med elever som går på Rytmus Örebro. Detta är tredje året festivalen genomförs och förra året hade vi ca 400 besökare i publiken. Ett arrangemang som lockar många helt enkelt!

LiveNight är det avslutningsprojekt som Rytmus elever gör i årskurs 3. De planerar och genomför varsin akt och använder sig genom detta av de kunskaper och erfarenheter de skaffat sig under sina år på Rytmus Örebro. Musikaliskt sett inrymmer festivalen allt mellan pop, jazz, soul, reggae, punk, metal och mycket där emellan.

Torsdag 28/4 och fredag 29/4 genomför vi genrep på vår skola på Karlsgatan 30. Om ni är intresserade av att rapportera om detta är ni varmt välkomna att besöka oss under dessa dagar, då både elever och lärare är tillgängliga. Ta gärna kontakt med oss på förhand om ni är intresserade av att komma förbi.

Kommentarer
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.

Arturius


Annons


Annons

Betyg
475 röster
Rytmus LiveNight 2016