Foton
Beskrivning

– The Ultimate Night Race – årets race- och rockfest på Ljungbyhed den 24 september på ticketmaster.se. Då förenas Sveriges största SM-klass i banracing, V8 Thunder Cars, och de brittiska hårdrockslegendarerna Saxon i ett rock- och racingparty som går utanpå det mesta.

– Det blir en mix av rock´n roll och racing som publiken aldrig har sett maken till i Sverige tidigare, säger Richard Berggren för V8 Thunder Cars promotorbolag PMR. Det blir ett stort startfält med muskelstinna jänkebilar som kommer att göra upp om SM-titeln i V8 Thunder Cars. Det blir två kvällsheat och segraren kommer att få ta emot priset på scenen alldeles innan Saxon drar igång. LEMMY 500 blir en tävling som kommer att gå till historien.

– Av alla de arrangemang jag varit inblandad i allt från Joe Labero till Motörhead är det här eventet det mest unika. Här får publiken verkligen valuta för pengarna, säger Jonas Sveberg för Sponsor Broker som har etablerat samarbetet mellan V8 Thunder Cars och artisterna.

Efter Saxons konsert kommer de kvarvarande medlemmarna i Motörhead Mikkey Dee och Phil Campbell ansluta i ett extranummer och spela några av Motörheads hits, den ultimata avrundningen på LEMMY 500 till minne av Motörheads legendariska sångare Lemmy Kilmister.

Axels Tivoli finns på plats hela dagen med åkattraktioner för alla barn mellan 7 och 99 år! Där finns också utställare, försäljningsstånd, häftiga bilar och mycket mer att uppleva – och under sommaren kommer det att fyllas på med fler attraktioner.

Biljetter kan köpas via ticketmaster.se till ett pris av 299 kronor plus serviceavgift.

Alkoholhaltiga drycker får ej medtagas in på området.

Besökare under 15 år måste använda hörselskydd när konserten pågår.

Mat och dryck finns att köpas på plats.

Vid köp av biljett på plats tillkommer en serviceavgift på 125:-

Direktlänk: http://www.ticketmaster.se/event/lemmy500-sm-final-v8-thunder-cars-biljetter/431811

Dela Event med dina vänner
Information
Information 05.06.2016 (05.06.2016)
Info 686

Lemmy 500

Datum: 24.09.2016 07:00 - 25.09.2016 16:00

Lokalens namn:
Ljungbyhed
Ljungbyhed
26451 Ljungby

Dela Körriktning

Organisatör:
mom
Telefon:
Websida: http://www.ljungbyhed.se
Pris:
Deltagare
Tomt
Lemmy 500