One moment please.
News
Melodifestivalsaktuella Dead By April släpper gratis-app

Musiknyheter

Imorgon lördag ställer sig metalbandet Dead By April på Vida Arena i Växjö där de framför sin låt Mystery i första delfinalen av årets Melodifestival.

Redan idag släpper bandet sin första app - helt gratis på Apples App Store för Iphone. Där kommer fans att kunna sjunga med och growla i låten Calling från bandets senaste album Incomparable. Man kommer även kunna utmana sina vänner och se vem som lyckats skrapa hem flest poäng.

http://itunes.apple.com/se/app/singbox-dead-by-april/id498228371?mt=8

För de som är obekanta med termen growl så är det en form av aggressiv strupsång som idag är vanlig inom metalcore och death metal. Det är första gången i Melodifestivalens historia som ett band medverkar i tävligen med en låt med growl.

Dead By April har släppt två album 2009 kom den guldsäljande debuten Dead By April och hösten 2011 släpptes Incomparable. Bandet har över 280.000 likes på Facebook och över 20 miljoner views av sin musik på nätet. De har turnérat i stora delar av världen och senast hösten 2011 spelade bandet i England, Holland, Tyskland. I sommar kommer Dead By April att spela på den prestigefyllda metalfestivalen Wacken i Tyskland.

03.02.2012 07:47
Dela Globalmusix

Actions
Comments
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.
Dead By April släpper gratis-app