One moment please.
News
I Studiefrämjandets nya musiktävling kan du hjälpa till att lyfta frågan om barns situation i samhället och världen.

Musiknyheter

u har samtidigt möjlighet att vinna fina möjligheter för dig eller bandet.

– Genom den här tävlingen vill vi stimulera landets låtskrivare att tänka till lite extra kring barns livsvillkor och kanske belysa någon viktig fråga som inte får så mycket medieutrymme, säger Marcus Pehrsson, musikansvarig på Studiefrämjandets riksförbund.

– En sångtext kan ju berätta så mycket, och i bästa fall kan den skänka tröst eller ge styrka när det behövs som mest, säger Marcus Pehrsson.

Låten får vara i valfri musikgenre och ska ha en text på temat barns situation i samhället eller i världen. Låten får inte tidigare varit utgiven på etablerat skivbolag. I övrigt finns inga begränsningar.

– Vi är glada över det unika musikaliska samarbete vi har med Studiefrämjandet, säger Göran Klingensjö, biträdande kampanjledare för Världens Barn Sverige. Det fina i samarbetet är att insamlingens bakomliggande faktorer om solidaritet och medmänsklighet får en livfull och aktiv medverkan. Samarbetet kommer att ge både kunskap till ungdomarna och slantar till insamlingen.

Vinnaren i låtskrivartävlingen får uppträda på minst två av Studiefrämjandets regionala Världens Barn-galor under september och oktober och får sin vinnarlåt exponerad i media via Studiefrämjandet Musik och Världens Barn. Under hösten kommer vinnarlåten att säljas digitalt till förmån för Världens Barn via en webbutik som promotas av Studiefrämjandet, Världens Barn och Menyou.com

Ladda upp ditt bidrag senast den 19 aug 2012, all information om hur du går till väga hittar du på www.studieframjandet.se/varldensbarn
Den 3 september koras vinnaren.

Tävlingen arrangeras av Studiefrämjandet Musik tillsammans med Världens Barn och Menyou.com

Kontakt:

Marcus Pehrsson, Studiefrämjandet

musik@studieframjandet.se

0155-21 71 29

12.06.2012 00:03
Dela Globalmusix

Actions
Comments
Sortera på: 
Per sida:
 
  • Det finns inga kommentarer ännu.
Ny låtskrivartävling höjer rösten för världens barn