Beskrivning

Uthyrning ljud & ljus
Vi hyr ut det mesta inom ljud och ljus för små till medelstora arrangemang.

Förmedling av discjockeys
International Discjockey Service är en av Sveriges största förmedlingar av Dj’s. Vi tillhandahåller DJ’s, ljud och ljus till alla sorters tillställningar. Vi ser till att skaffa fram rätt DJ till just din fest. Med mer än 15 års erfarenhet av privatfester garanterar vi dig en lyckad kväll där känslan sitter kvar länge.

Vi kan firmafester, bröllop, födelsedagsfester, kickoffer, temafester, studentskivor, disputationer, privatfester och mycket mer. Allt som vi inte har provat på ser vi som en utmaning. Alla våra DJ's har lång erfarenhet och ett brett urval av musik, vilket gör det möjligt att spela just den musiken som du och dina gäster vill höra. Som Ni vet är det musiken som gör festen!

Försäljning DJ-produkter
Vi är idag Sveriges ledande leverantör av DJ-utrustning. Vi tillhandahåller allt en DJ kan behöva, allt från skivor och tillbehör till ljud och ljus. Vi erbjuder våra kunder Sveriges bredaste sortiment. Du kan både besöka oss i vår butik eller online.


Försäljning musikutrustning
Sedan International DJ Service gick ihop med Musikprogramspecialisten i Sthlm AB erbjuder vi även våra kunder ett av Sveriges bredaste sortiment för dig som skapar musik på datorn. Alla kända märken på ett och samma ställe.

Kontakt
International Discjockey Service
Sveavägen 139 , 113 46 Stockholm
Sverige
Tele: 08-25 80 20
Fax:
Web: http://www.festservice.nu
Färdbeskrivning
Foton
Ställen i närheten
Spacer
musikaffärer
4SOUND
Folkungagatan 54
116 22 Stockholm
Spacer
musikaffärer
Musikpunkten City
Drottninggatan 63
111 21 Stockholm
Spacer
evenemang
Annexet
Globentorget 2
121 27 Stockholm

Arturius

HTML Block
International Discjockey Service