Beskrivning

Öppettider:

Måndag - Fredag 11-18 och Lördag 11-14 eller enligt avtal 

 

Yamaha har byggt musikinstrument i mer än 100 år. Flyglar och pianon från Yamaha har alltid stått för hög kvalitet, musikaliskt samförstånd, marknadsledande innovation och banbrytande nyheter inom ett annars traditionellt område.

 

Yamahas första flygel fick hederspris vid världsutställningen i St. Louis 1904 och 1991 passerades 5 miljoner tillverkade instrument. Över de senaste 25 åren har Yamaha i och med utvecklingen av Silent™ och Disklavier™ instrument, byggt en bro mellan den traditionella akustiska och den elektroniska världen, något som varit till stor glädje för musikerna och deras publik. Idag har Yamaha ett stort sortiment av instrument i alla prisklasser. Alltifrån pianot för nybörjaren till den handbyggda konsertflygeln. Därför är Yamaha det som många pianister föredrar.

 

 

YAMAHA PIANO CENTER är platsen där du kan se, prova och lyssna till ett stort urval av Yamahas flyglar och pianon. Du får kompetent och fackmässig rådgivning, både före och efter ditt köp, oavsett om du önskar ett piano eller en flygel. Här får du möjlighet till grundlig test innan du fattar ett beslut.

 

 

YAMAHA PIANO CENTER är Yamahas egna showrooms på tre platser i Sverige i tätt samarbete med lokala, högt respekterade fackmän. Vi säljer direkt till privatpersoner, institutioner och företag och levererar det valda instrumentet direkt från butik eller från vårt lager i Hamburg. Du får fördelen av att handla direkt med producenten, både avseende det stora utbudet av instrument och fördelaktiga priser.

 

Välkommen till YAMAHA PIANO CENTER.

Kontakt
Klaviatur i Stockholm AB
Rådmansgatan 39 B, 113 58 Stockholm
Sverige
Tele: 08-612 60 60
Fax:
Web: http://www.yamahapianocenter.se
Färdbeskrivning
Foton
Ställen i närheten
musikaffärer
4SOUND
Folkungagatan 54
116 22 Stockholm
musikaffärer
4SOUND
Södermannagatan 10
116 23 Stockholm
musikaffärer
Twang Vintage & Used Guitars
Katarina Bangata 25
116 39 Stockholm

Annons

HTML Block
Klaviatur i Stockholm AB