Beskrivning
Totalleverantör
Thomas Alva Edison vet väl de flesta vem han är, ni vet, han som uppfann glödlampan. Det är nog otänkbart att, för oss vanliga människor, förstå den glädjen han måste ha känt när hans glödlampa för första gången verkligen fungerade. Men inte ens han kunde väl ana att lampan skulle utvecklas till vad den är idag, att den har så oerhört stor betydelse för människor. Med ljus kan man uttrycka känslor och tillstånd, fokusera på eller omkring, förstärka eller försvaga, endast fantasin sätter gränser.
Ljus & Nöje grundades 1988, då ljusuthyrningsefterfrågan fanns och tillgången var ytterst begränsad. Grundarna, Anders och Stellan, såg möjligheten, tog den och den första utrustningen införskaffades till det nystartat Ljus & Nöje. Vad som sedan hände under det följande decenniet var en lavinartad utveckling på såväl ljus- som ljudsidan. Anders köptes ut ur företaget, Ljus & Nöje blev Ljus & Nöje Örebro AB ett privatägt aktiebolag med Stellan som ensam ägare och företaget sysselsätter idag fyra personer på heltid, samt en personalpool på c:a 20 personer. Vi är en av landets främsta uthyrare av rörligt ljus och tillhandahåller allt från enkla talanläggningar till stora helhetslösningar innehållande såväl ljus och ljud, som bild och dekor. Inga projekt har varit för stora, ingen förfrågan för liten och på TTS-Protels gala på operaterrassen år 2000 blev vi nominerade till årets ljusföretag i Sverige. Personalen har gedigen utbildning och mångårig erfarenhet inom projektledning, ljusdesign, riggning och service av ljus- och ljudutrustning.
Vi har ca 500kvm lager, verkstad & kontor i våra lokaler på Argongatan 72 i närheten av Eurostop i Örebro.
Ljus & Nöje Örebro AB är sedan många år tillbaka auktoriserad partner för Martin Professional, världens största tillverkare inom intelligent ljus. Meritlistan för Martin kan göras hur lång som helst och våra servicetekniker är naturligtvis utbildade även på Martins produkter, allt för att vi skall kunna hålla utrustningen i bästa möjliga skick.
Det är med all denna kunskap, erfarenhet och utrustning i ryggen som vi går in i 2000-talet där vi är din partner när det gäller uthyrning, försäljning och service av ljud- och ljusutrustning. 
Kontakt
Ljus & Nöje Örebro AB
Argongatan 72 , 703 74 Örebro
Sverige
Tele: 019-25 55 50
Fax: 019-25 56 50
Web: http://www.ljusonoje.se
Färdbeskrivning
Foton
Ställen i närheten
Spacer
musikaffärer
Örebro Violinateljé
Ringgatan 18
703 42 Örebro
Spacer
musikaffärer
4SOUND
Järnvägsgatan 10
703 62 Örebro
Spacer
musikaffärer
Jam i Örebro
Järnvägsgatan 20
703 62 Örebro

Arturius

HTML Block
Ljus & Nöje Örebro AB