Beskrivning

Ljuvatoner startades av sångcoach Marie Jakobsson 2007 03 och har sedan dess funnits i Torslanda Göteborg på Kulturhuset Vingen.
Marie har genom många år skaffat sig stor erfarenhet av artist livet. Vart med i olika Coverband, spelat in singel och uppträtt på olika tillställningar. Även sjungt hos olika sångpedagoger och sångcoacher. 1996 var hon med i Göteborgs Lucia och det var då intresset för sång blev större än kläd design, restaurang jobb, och bilmontör. Marie utbildade sig på Folkhögskolan i Ljungskile.
Efter Musiklinjen 1999 började Marie som vikarie på Rockskolan i sångundervisning.
Hon fick fria händer och formade lektionerna med mycket sångteknik blandat med att även få låta eleven spela in i studio. Det som är roligast ska man göra! Då växer intresset mer!

Marie skapade även lektionsbaserade sångkonserter för eleverna och detta med att uppträda inför publik ofta blev ett mycket stort intresse.
Det tog också fart med talang tävlingar, hjälp med auditions samt stora konserter med olika ungdomsföreningar som bl a "Törs vi landa". Men detta var bara då lokalt i Torslanda.

Ryktet spreds om Marie och många ville börja ta lektioner. Detta resulterade till att Marie startade ett eget företag i Mars 2007 vid namnet Ljuvatoner.
Ända sen dess har företaget växt enormt. Elever från hela Sverige kommer nu hit för att framför allt få hjälp med att få den bästa sångrösten som har ALLT! Men också för att få ta del av konserter och att få träffa många andra som sjunger.
Under många år tillbaka från nu har Marie hjälpt många ungdomar att ta sig till stora riks täckande talangtävlingar. Många har vunnit och fått fina framgångar.
Många framgångar ser du under fliken elever. Vi är mycket stolta över att få visa eleverna och deras prestationer här på hemsidan.
Marie har hjälpt många att få fram självförtroendet och verkligen känna att det är otroligt roligt att sjunga och uppträda.
Ljuvatoner ser till att det alltid finns mål för eleven att ta sig till. Konserter, inspelningar, talang tävlingar, video inspelning mm.

Kontakt
Ljuva Toner
Amhults Torg 7, 423 37 Torslanda
Sverige
Tele: 0768 809640
Fax:
Web: http://www.ljuvatoner.se
Färdbeskrivning
Ställen i närheten
Spacer
undervisning
Ljuva Toner
Inez Svenssons väg 11
423 50 Torslanda

Arturius

HTML Block
Ljuva toner