Beskrivning

 

Stockholms gitarrakademi (SGA) bedriver en ny, modern och exklusiv privatundervisning i gitarr. Huvudkontoret är beläget på Östermalms anrika Skeppargatan 41, endast ett stenkast från pulserande östermalmstorg och stureplan. Undervisningen bedrivs i inspirerande miljö på central adress, nära till allt.                                                             

 

Den privata gitarrundervisningen inriktar sig till Dig som förväntar dig det lilla extra, och som verkligen vill satsa på att bli riktigt duktig. Här får du allt! Du kan starta som en ren nybörjare eller vidareutveckla dig som proffs! Du väljer själv inriktning och nivå:

1. Nybörjare 2. Medium eller 3. Avancerad.

 

Väljer du det ”avancerade programmet” skolas Du till musiker, och får specialanpassade instrumental och teknik pass. Ämnet ”artisteri” och ”scenisk gestaltning” implementeras, om önskvärt, och du förbereds inför högre musikstudier vid te.x musikhögskolan och internationella tävlingar. 
Du erbjuds självklart möjligheten att själv delta vid våra egna konserter som arrangeras i vår egen rymliga konsertlokal (a´120kvm)

 

Här får Du en unik möjlighet att i lugn och ro nå dina personliga mål och förväntningar tillsammans med den högutbildade Emil Kjellbom, en av Sveriges mest eftertraktade och erfarna klassiska konsertgitarrist vars popularitet som artist även motsvaras som pedagog, inspiratör och mentor.

 

ALLA är välkomna i mån av plats, oavsett ålder och nivå! Det enda kravet är att du är seriös och

vill ta den unika möjligheten på allvar.

 

Antalet platser är begränsade då efterfrågan är stor!

Kontakt
Stockholms Gitarrakademi
Skeppargatan 41, 114 52 Stockholm
Sverige
Tele: 0702158514
Fax:
Web:
Färdbeskrivning
Foton
Ställen i närheten
Spacer
musik-restaurang
Berns
Berzelii Park
111 47 Stockholm
Spacer
musikaffärer
Billebro Eventure AB
Renstiernas Gata 27
116 31 Stockholm
Spacer
ljud och ljus
Ljus & A V-teknik AB
Riddargatan 40
114 57 Stockholm

Arturius

HTML Block
Stockholms Gitarrakademi